Pozdrav Radmanovac, vidim da se lepo provodis
pticiji rinok sam posetio '94 i '95 godine, ako su ove slike "presek" stanja onda to vise nije ni senka onoga sto je bilo...
Postoji ansa da ću sutra obići dve ozbiljen radnje za morsku akvaristiku, ali to ću sutra znati na licu mesta imam li vremana.
Posude sa biljkama su obične teglice i u njima su uglavnom mahovine, ričije ili drezga.
Sto se bilja tiče, nije bilo ničeg zanimljivog to Srbija jo nije videla, osim to su cene prava sitnica.
Ali, to se riba tiče, ima svega, ali ba svega...
A o cenema nećemo komentarisati. Ako se gde i vidi 1r (rublja) je 2,5 din, pa ko voli da računa....
zander je napisao:
Ako ostajes jos i obilazis jos nesto dobro napuni baterije za fotoaparat pa nas izvestavaj, i samo slikaj
U kakvim ono posudama drze biljke a i u onim teglicama to neka mahovina ili riccia... i jel ima sta zanimljivo od biljaka sto nema kod nasč A slikaj malo i po Holandiji sta ima
Goxx je napisao:
Pozdrav Radmanovac, vidim da se lepo provodis
pticiji rinok sam posetio '94 i '95 godine, ako su ove slike "presek" stanja onda to vise nije ni senka onoga sto je bilo...
Nisam naao nekog ko sa sigurnoću moe da mi kae kada je Ptičiji Rinok promenio lokaciju, ali recimo da se to desilo oko 2002 god.
Nekada je ova pijaca bila pojam to se kućnih ljubimaca tiče. Međutim, internet je čudo.
U svakom slučaju, bilo bi lepo imati ovakvu ponudu u Srbiji.
biobiofizicar je napisao:
Dobar dan dobri prijatelju.!!!!
Drago mi je da si ziv, putujes i da si se oglasio...
Ja se prisecam pticijeg rinka iz onih dana o kojima pricas.
Ovo sada ispade samo plastikus fantastikus....
Uzivaj!!!
Plastikus Fantastikus je ono to trite zahteva, ali i dalje ima dosta lepih stvari na ovoj pijaci.
Prost primer je 50 vrsti podloga u svim bojama i granulacijama, a da ne pričam o knjigama o akvaristici koje datiraju iz 1950-te pa na ovamo.