14.06.2026 08:44
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
MBA okupljanje Jastrebac 09.07.11
branimir ok
.
branimir ok attached the following image:
23_6.jpg

Miti
Meni je potreban prevoz, posto iz mog sela nema busa za krusevac, ako je neko raspolozen da skrena sa Autoputa na nekih 25 km , ili da sacekam nekog na autoputu kod skretanja za mali pozarevac.

krcko
Slabo napreduje onaj spisak prijavljivanja, ako se ne pokrene, biće ovo najmalobrojniji skup. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
ZoSo
Mislim da ne treba da se brinemo , ima nas jo skoro izvesnih.......

Ja u nedelju palim na more , pa ću se dopisati kada se vratim ( a i tek onda mogu 100% znati zbog posla ) Beer

zander
Da ozivim malo ovu temu...

Gledao sam sada slike sa predodnih okupljanja pa bi voleo opet da vidim i pricam sa ljudima sa ovih slika. Zato i ozivljavam temu.

Ako je ovaj deo foruma javan, javno ih pozivam da ne idu na more bas tada i da odloze svoje godisnje odmore, more i slanu vodu i ostave to za sledecu nedelju nego da dodju da se druze sa nama slatkovodnima Smile Najavljuju tih dana bas neko lose vreme.... WinkWink

Nego da dodju do Krusevca i Jastrebca pa da se druzimo... Beer

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/p9040021.jpg

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/p9040056.jpg

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/30_1.jpg

Nisam na njega mislio al moze i on da dodje WinkWink
www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/zoso.jpg

I sve one koji su se do sada druzili sa nama na prethodnim okupljanjima i sve one iz juznih krajva nase zemlje kojima su okupljanja po Novom Sadu i Beogradu bila daleka... Nikako da ne zaboravim i ljude iz Slovenije i Hrvatske bez kojih nema prave atmosfere!

Dodjite do Krusevca!

Vidimo se Beer
Edited by zander on 23.06.2011 00:35

krcko
Svi termini u periodima, zavretak-početak kolske godine, Letnji odmori, su ograničavajući za mnoge. Jo dvadesetak dana je tu, pa videćemo se. Pozdrav

Pejc
Ovo je stvarno odlična prilika za ljude iz junijih delova nae zemlje da se organizuju i pojave na okupljanju Wink

strujas
zander je napisao:
Da ozivim malo ovu temu...

Gledao sam sada slike sa predodnih okupljanja pa bi voleo opet da vidim i pricam sa ljudima sa ovih slika. Zato i ozivljavam temu.

Ako budem u Srbiji dolazim, ako ne vidimo se na sledecem okuplanju Beer

Srafciger
Mogli bismo se polako dogovarati oko prevoza. Ja bih svakako isao kolima, a vidim da je iz NS samo jos Zander za sada upisan, tako da u principu ima jos dva-tri mesta. Miti, ides li ti sa namač
Edited by Srafciger on 29.06.2011 18:24

www.MojBiljniAkvarijum.org
vodenivuk
Hoce li biti razmene biljaka na ovom okupljanjuBeer

zander
Pa naravno Thumb up ko sta ima od viskova biljaka neka ponese. Specijalne ponude i potraznje odredjenih biljaka pisite ovde...

Bice i razmena biljaka i takmicenje u slaganju aquascape-a na suvo, to obavezno!

ps. BioBio, ne moramo ponovo da se dogovaramo znas sta treba da ubacis u gepek od opreme, ja donosim beli pesak... Ostatak hardscapea, kamenje pa i biljke neke cemo da potrazimo u okolini... (ustvari ne znam ni da li dolazis na okupljanje) Smile

Sprem'te se... WinkCoolGrin
Edited by zander on 29.06.2011 22:02

branimir ok
Nemora da se mucis da nosis beli pesak ima ga dovoljno u potoku Wink dobro nije bas beo Beer
Da li da otvaramo novu temu za razmenu bilo bi pregledniječ
Samo da se Bio oglasi sa tim panjevima .

daweed
Moe li da se dovuče taj pesak iz potoka, da ponesem par kanti ili pak dak i vojni aovčić Smile... Nadam se da i od kamenja ima ta da se ponese, tvrdo sam se spremio da opeljeim umu... Grin

http://daweedaqua.tk
vodenivuk
Razmena na okupljanju: Alternanthera reineckii rosaefolia( oko 10 struka ), Rotala rotundifolia( oko 20struka), Rotala najensen( 20 struka), Cryptocoryne pontederiifolia( 3 struka), Cryptocoryne wendtii "brown" ( 10 struka), Cryptocoryne wendtii tropica ( 5-6 struka), Hydrocotyle dissecta( za dve sake), Hydrocotyle verticillata( oko 15kom), Marsilea hirsuta( oko 30 kom), Monosolenium tenerum( dve sake), Echinodorus tenellus( oko 15struka)...ovo cu svakako doneti na okupljanju pa ako nekom zatreba u tom bolje, meni bi licno trebao Bolbitis heudelotii i bluxa japonica ako neko ima da poneseBeer
Edited by vodenivuk on 30.06.2011 16:53

biobiofizicar
Ako bog da sigurno dolazim.
Panjeva imam u redukovanim kolicinama, ali jos uvek moze da se nadje poneki u steku Wink

Miti
Srafciger je napisao:
Mogli bismo se polako dogovarati oko prevoza. Ja bih svakako isao kolima, a vidim da je iz NS samo jos Zander za sada upisan, tako da u principu ima jos dva-tri mesta. Miti, ides li ti sa namač

Ako ima mesta idem , samo da se dogovorimo da li svracate kod mene ili da vas cekam na autoputu kod odvajanja za Mladenovac.

Srafciger
Jednostavnije je ako dodjes na autoput, ali posto nisam bio prosli put kod tebe, mozda bismo mogli sada da skoknemo nakratko. Ako bude isao ZoSo, onda cemo najverovanije njegovim kolima, pa onda vise ne zavisi od mene.
Edited by Srafciger on 30.06.2011 03:02

www.MojBiljniAkvarijum.org
krcko
Pregledajući spisak, iz Beograda jedan siguran, jedan sa mogućnoću i jedan u najavi. Prilično mravo, ali odmori uzimaju svoj deo. Kaća i Brane kreću rano ujutru u subotu i vraćaju se u nedelju. Potrebno im je prenoćite, Branimir reče da za to neće biti problema i nije potrebno rezervisatič Sa Matejom( Moto ) ću se čuti neki dan pred skup.
Poziv sam objavio na Forumu Aquanubis i preneo u spisak MBA prijavljene.
Dean se zahvalio na pozivu, ali obaveze... Pozdrav
Edited by krcko on 30.06.2011 14:17

branimir ok
Ispravka cika Krcko gosti iz Slovenije dolaze u petak i ja sam im vec rezervisao sobe .Barem je takav moj dogovor sa njima Thumb up

krcko
Ok, moguće da su promenili plan, prvi razgovor je bio da mogu krenuti rano ujutru u subotu- Pozdrav

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,780 jedinstvenih poseta