Izgleda potpuno fantasticno ona "plantaza" akvarijumskog bilja. Jednostavno, ostane covek bez daha.
Ipak, taj emerzni uzgoj bilja zna malo isfrustrira nas akvariste. Ti kupis lepu, zdravu i jedru biljku koja je (a da mi toga cesto i nismo svesni) uzgajana emerzno i onda, kada je ubacimo u akvarijum, stagnira, "lepe" se alge za nju pa cak i truli.
Masovna proizvodnja uglavnom podrazumeva emerzan uzgoj, jbg, lakse brze... Video sam na youtube-u da se u negde Americi biljke uzgajaju u velikim bazenima i to izgleda fantasticno!!!
Edited by Jovan on 16.05.2011 15:38
Ni jednog pelcera, častna
Oni su grosisti i nita se tamo ne moe da se kupi
Jovan je napisao:
Mada i dalje ne kapiram ovaj video- sta konkretno drvo radi na akvarijumu, ajde neka i nije prirodno, ali nije cak ni estetski lepo a smisao ne razumem! Covek, ako sam dobro razumeo bi tu nakacio neke biljke, cini mi se da se spominju i orhideje, na sta bi to licilo, pitam se ja
Ovaj sajam pa i workshop vrio se za vlasnike akva radnja i Oliver, kako sam ja shvatila, samo je hteo da kae, da treba eksperimentirati, nita drugo, ali moe nekome, da se svidja i tako, ko zna