14.06.2026 08:27
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
ASE 2011
Aquamaniac
Cestitke ucesnicima sa zeljom da nas dogodine bude jos vise Thumb up!
Ima prelepih radova,a oni koji su mi zapali za oko u Nano kategoriji su 1. i 2.,dakle zasluzeno i u Standard kategoriji 2.,koji krasi desktop,i 6., 15. i 16.

biobiofizicar
Ja generalno ne volim ovo takmicenje. Em zbog odredjene nadmenosti (prvi su u sezoni, a traze samo neobjavljene radove), em zbog blamaze sa naknadnim diskvalifikacijama u predhodnim sezonama, a ostavili su akvarijume u galeriji. I kriterijumi ocenjivanja mi bas ne leze. Mislim da je to glavni razlog sto im u proseku pristizu manje kvalitetni radovi i sto ih nije veci broj - ljudi spremaju svoje akvarijume za vaznija takmicenja ili za one koji ih ne blamiraju svojim komentarima i naknadno sikaniraju...

Aquamaniac
chelydra je napisao:
Hydrocotyle u ovom radu mi se ne sviđa, kod Rasta "Little Green Hill" mi je perfektna, ali daleko od toga da bih rekao da ne izgleda prirodno.

Mali off topic...
U pitanju su dve razlicite biljke. Ovde je upotrebljena Hydrocotyle sibthorpioide,a kod Raste u LGH Hydrocotyle verticillata Wink.

Kum 1229
Cestitam svima i drago mi je da su bar neki uspeli da se plasiraju i to lepo,sto se mene samog tice napravio sam gresku i prijavio se prvo na ASW pa onda na ASE i naravno da su me diskvalikfikovali Through wall. JBG nisam dobro procitao sta pise BeerBeerBeer

biobiofizicar
Na zalost Sad ove godine preskacu takmicenje......

Obavestenje:

Dear fellow Aquascapers from around the world,

today we are sorry to announce that we've decided to discontinue the ASE Contest. The last three years had been a great time with lots of fun, but also with alot of time effort, expenses and work for this contest which have not contributed to more contest participants and interest in the contest like we expected. We do like to put our efforts and our money in other projects in which the European Aquascapers would gain more than from this contest like the Event in January 2012 in Hannover, where we invited Mr. Amano. You can see Mr. Amano live at the 28th of January. More informations regarding the visit of Mr. Amano in Hannover at www.ada-germany.de

We hope that you had as many fun as we did with this contest. Hopefully we can enjoy your future projects at the next IAPLC contest.

Your Aquatic Scapers Europe Team
Tobi, Frank und Carsten

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,732 jedinstvenih poseta