14.06.2026 06:17
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Aquanubis okupljanje 21.5.2011
cikaloka
ali ko upozna ova 2 lična momca Cool
cikaloka attached the following image:
_5203314_resize.jpg

cikaloka
bili smo kod divjoj jezera
_5203317_resize.jpg

cikaloka
...
_5203323_resize.jpg

cikaloka
moto i krcko na releksaciji kroz rjeke Idrijca
_5203326_resize.jpg

Aquamaniac
Jos par ovako lepih fotki i pocecu da zalim sto nisam otisao za Sloveniju,posto odavno imam zelju da je posetim...
Prelep aq,ciji god da je Thumb up.
Lep provod Beer!

katjusa
Dobro jutro i pisem ja (Biobio) dok mi Katjusa kuva kafu.
Recicu samo jedno: FENOMENALNOOOO!!!!!.
Prokrstarili smo Sloveniju uzduz i popreko, puno videli, a sinoc smo na okupljanju ostali do 3h. Puno dobrih ljudi, odlicna kompanija, dobra zabava, super iznenadjenja.
Domacini (a puno njih nas je gostilo) su nas drzali i jos uvek drze kao malo vode na dlanu. Omogucili su nam da vidimo toliko toga.
Bice price jos - da danas jos malo prozujimo i da se dokopamo kuce i zasluzenog odmora...
Od mene vec sad VELIKO HVALA domacinima.... Thumb up Beer

I naravno pozdrav i od Krcka... Wink

katjusa
Evo Katjusa me zamolila za komentare.

Prvo jedna grupna fotka ispred akvarijuma sa Prvog Slovenackog Takmicenja u Suvom Scapiranju sa Zivim Biljkama i mahovinama iz obliznje sume (PSSTSSZB open 2011 CoolGrin ).

Takmicenje je bilo ekipno: MBA ekipa sa leve strane, Aquanubis desno. Glasanje je bilo i ova grupna fotka: svako je glasao tako sto je stao sa strane akvarijuma koji mu se vise svidja. MBA ekipa je nategnuto pobedila za jedan glas zahvaljujuci sitnoj decici koja su u zadnji cas pretrcala na stranu MBA akvarijuma. Roditelji su "vabili" i dozivali decu, ali iskusni mali clanovi zirija su presudili. Grin

Protekcija sa te strane je bila torta...Grin
katjusa attached the following image:
_dsc6668.jpg

Edited by katjusa on 22.05.2011 09:57

katjusa
A evo i fotke te fantasticne torte iznenadjenja. Na torti su jestivim bojama bile fotke scapeova, pa su me domacini iznenadili i mojim Drvetom. Eto posle svega imao sam priliku i da pojedem svoj akvarijum....GrinCool
_dsc6678.jpg

katjusa
Posto smo sa velikih tacni omazali rostilj i druge mesne djakonije iskoristili smo ih za dubinske specijalne efekte i pravljenje pozadina u Amano Slovenacko-Srpskom stilu. Wink Svaka ekipa scapirala je pod zastitnim znakom jednog rogonje Beer MBA - zeleni zlatorog, Aquanubis zuti jelenko BeerBeer
_dsc6662.jpg

Jovan
I ja cu samo reci FENOMENALNO!!! ApplauseApplause Odakle Jelen u Sloveniji , ima ga u prodaji ili je donesen iz Srbiječ

Pozdrav svima, bas mi je drago da vam je bilo super!!Thumb up

katjusa
Jelen stigao iz SrbijeWinkBeer

Miksovana MBA ekipa bez glavnopg snabdevaca biljkama Thalassome. On je trcao po sumi i nabavljao nam vrhunske Tropicine biljke izlazuci se riziu da bude uhapsen zbog narusavanja prirode. Na kraju je prebegao na "protivnicku" stranu, obukao Aquanubis majicu i odrekao se nas MBAovaca sve sa svojom porodicnom cetvoroclanom glasackom ekipom...Red cardGrinBeer Naravno sa pravom jer desni scape je i meni bio bolji ali protekcija je uradila svoje i ipak je mala, ali odabrana MBA komanda "pobedila".
Krcko je insistirao i sadio "pinifloidu" i hidrocotile "sektasice" ja sam samo jurio mahovinu, a sve sto smo mi zabrljali Isshino je stpljivo popravljao i dovodio u red pincetom...

U akvarijumu je i nagrada za pobednike: digitalni pHmetar. Bravo za organizatore Applause
_dsc6671.jpg

Edited by katjusa on 22.05.2011 10:18

paleoglodit
Blago vama... za dlaku nisam dosaoThrough wall

katjusa
MBA scape koji se zahvaljujuci originalnoj ideji Isshina prvi prosirio i van granica akvarijuma
_dsc6655.jpg

kojot
Priroda je ocaravajuca na ovim fotkama, drustvo je vidi se bilo u odlicnom raspolozenju.
Ne mogu da vam opisem koliko vam zavidim, jedino sto mogu je da nam svima pozelim jos ovakvih sustreta u buducnosti i da zahvalim unapred na fotkama koje nadam se slede...ApplauseApplauseApplause

katjusa
A onda nas je iskopirala i Aquanubis ekipa i krenula sa bastenskim radovima van stakla. Kako smo krenuli da se sirimo umalo nismo sredili i ceo obliznji ribnjak....Grin

Evo jedne fotke dok su jos postovali pravila takmicenja Grin i drzali se unutrasnjih granica stakla.....
_dsc6659.jpg

Edited by katjusa on 22.05.2011 10:23

katjusa
Eto malo sam komentarisao pod laznim pseudonimom Katjusa, a bice jos toga...

POZZ
Mali deo MBA ekipe iz Slovenije BeerBeer

Naknadni edit:
Predhodne fotke komentarisao Biobio sa Katjusinog racunara u SlovenijiWink
Edited by biobiofizicar on 23.05.2011 01:53

zander
Prelepa priroda, slike, skejpovi na suvo Cool a bas me raduje da cujem da je i druzenje bilo na nivou Beer

Jako mi je zao ne samo sto nisam mogao da dodjem nego i sto bar jos neko odavde nije bio na okuljanju, ali ima vremena.

Kacite slike, da uzivamo jos malo... Applause

prodz
katjusa je napisao:

Prvo jedna grupna fotka ispred akvarijuma sa Prvog Slovenackog Takmicenja u Suvom Scapiranju sa Zivim Biljkama i mahovinama iz obliznje sume (PSSTSSZB open 2011 CoolGrin ).

a gdje je poretč SmileSmile

pozdrav aquanubis ekipi! vidi se da vam je bilo dobro i veselo.

Rasta
Mogu samo reci svaka cast na organizaciji Thumb up nemam reci...priroda!, torta!, skejpovi sa zivim biljkama na suvo Applause i to van akvarijuma...uf uf kako vam zavidim...pa valjda cu i ja uspeti da se skrpim i dodjem na sledece okupljanje Beer pozdrav za celu ekipu Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Ljichijana
Sto puta BRAVO za sve!!!! Applause

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,410 jedinstvenih poseta