14.06.2026 08:28
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
HC ili HM
Miti
Aquamaniac prosli put si izgubio aq na opkladi, Jel sada treba ruku da ti odsecemoč Grin

Meraklija
Dajte noz da pucam! Grin

Aquamaniac, cekamo slike...Cool

isnogood
HM, rekao bih.

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/dsc06235-5l02.jpg

Aquamaniac
Miti je napisao:
Aquamaniac prosli put si izgubio aq na opkladi, Jel sada treba ruku da ti odsecemoč Grin

Pa,sta je vrednije,ruka ili aq Smileč Velik ulog je u pitanju,a ne blefiram Grin. Mogao bi i ti da potvrdis da se radi o HC "Cubi",skoro si dobio slicne pelcere Wink.

Od sada se kladim iskljucivo prilikom identifikacije biljaka,jer mi fudbal slabo ide Grin.
Evo slike "HM-a"...polegao,pa se sunca Cool.
Aquamaniac attached the following image:
2_156.jpg

paleoglodit
HN -ač Shock www.aqua-art.org/images/smiley/Boske.gif

Edit: Stvar je u tome sto nemamo bas pravi osecaj velicine preko slika.
Aquamaniace ipak ova slika ne pokazuje nista vise nego ostale grupne slike HCM-aGrin

Ipak glasam za HCBeer
Edited by paleoglodit on 02.10.2010 16:15

Aquamaniac
paleoglodit je napisao:
Aquamaniace ipak ova slika ne pokazuje nista vise nego ostale grupne slike HCM-aGrin

Ne,ne,ovo je samo dokaz da je od identicnih pelcera,kakve ima Meraklija,dobijen ovakav tepih.
Uostalom,ponavljam,da ne bismo vise "spemovali" i filozofirali,neka Meraklija to lepo posadi u akvarijum,pa neka se javi kroz par dana,a fanovi HM-a neka spremaju pare Cool.

biobiofizicar
Ono sto je Paleo zaokruzio definitivno lici na donji runner onoga sto kod mene zovem HM. U svakom zbunu HMa imam 10ak onih vertikalnih stabljiki i 1 do 2 koje krecu horizontalno i izgledaju bas kao zaokruzene sa slike. Na istom zbunu imam i prizemne mladare HMa sa listovima 2 do 3 puta manjim od listova na vrhu onih vertikalnih izbojaka koji su 10ak cm blizi svetlosti. Kada posisam HM bacim ga u neku teglu ili pustim da se uplete sa plivajucim biljem na povrsini akvarijuma. Tada listovi usitne, a celo stablo se okiti korencicima....
Glasam za HM i kladim se i u Maniacovu drugu ruku...Grin Ako je HM secite mu desnu, a ako je HC neka bude leva.... Through wallGrinBeer

Meraklija
Dobre opklade padaju, videcemo... Beer
Ako nekome korise podaci, uslovi u kojima je odgajan su:
Akvarijum 200l
osvetljenje 3x 40W

p.s. Zasadicu pa cemo videti...

Aquamaniac
Hvala Bogu,pa Maniac nece ostati bez ruku,ali ce zato biobio ostati bez glave,jer podizem ulog,posto je on imao tu slobodu da se kladi sa mojim ekstremitetima Grin.
Saznao sam da je biljka nabavljena od mog drugog ortaka,a ista biljka se nalazi u akvarijumu sa gornje fotke. Slucajno imam neke fotke delova aq od ortaka od kojeg je nabavljena,posto mi se nedavno pohvalio sa izgledom HC-a,pa ih kacim kao "korpus delikates" i proglasavam slucaj zatvorenim. Pare mi mozete uplatiti na ziro racun,a sa biobiovom glavom cu se vec nekako pozabaviti Wink Cool.
1_130.jpg

Aquamaniac
.
2_157.jpg

paleoglodit
Uglavnom :
paleoglodit je napisao:
Razlika je drasticna a samo su imena slicna. Wink

Pa ti vidi Grin

biobiofizicar
Aquamaniac je izadutirao neoborive dokaze u korist HCa. Thumb up
Ipak ova tema je jako korisna jer pokazuje kako ove dve biljke u različitim uslovima mogu biti vrlo slične po izgledu. Znam i vrlo iskusne biljne akvariste koji su se ne jedared preli.

E sada ostaje samo problem to je domaća akvaristika ostala bez jedne leve ruke i jedne glave. Za moju glavu i nije tako strano, ali teta za Manijakovu levicu - ipak su se njegove ruke pokazale kao zlatne za domaći aquascaping... GrinBeer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,744 jedinstvenih poseta