14.06.2026 09:31
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OPŠTE AKVARISTIČKE TEME » Posetite
 Print Thread
Poseta jedne radnje Segedin
Blue
Evo ja upravo malo pregledah cene i ponudu na sajtu. Ponuda je pristojna, nekako imaju bas neke stvari koje mi trebaju a ovde ih niko nema, iako su sasvim uobicajene, a cene mi deluju negde u rangu nasih. Jedini problem je sto je u Segedinu. Smile

silwert
radnja ko da se nalazi na drugom kontinentu naspram ponude kod nas a daleko svega par stotina km Grin

biobiofizicar
BZORAN je napisao:
Ovo su vam 3d slike radnjeThumb upThumb up

FENOMENALNO!

Kada smo vec kod ovih 3D fotki da li neko zna kako se ovo radi sa 3D fotkamač

smiley
biobiofizicar je napisao:
BZORAN je napisao:
Ovo su vam 3d slike radnje:thumb::thumb:

FENOMENALNO!

Kada smo vec kod ovih 3D fotki da li neko zna kako se ovo radi sa 3D fotkamač

Ako zelish isto ovako da izgleda onda se koristi..
[code]http://gardengnomesoftware.com/pano2vr.php[/code]

p.s. namerno sam stavio "code" da link ne bi bio "ziv"..

ne diraj..

Aquamaniac
Zavrte mi se u glavi od ovih 3D fotki...inace,mnogo dobra fora Thumb up.
Svaka im cast na bogatoj ponudi,a verovatno ce biti jos bogatija,prvenstveno mislim na biljke,s obzirom na to da je radnja tek otvorena. Ono sto me najvise odusevilo jesto to sto imaju neke adine proizvode,pa ako ih neko bude posecivao,neka mi se javi...placam uredno Grin.

biobiofizicar
Thumb up
Jos da smislimo kako ovo da ubacimo u akvarijum Grin

Ciciban
Pa sta reci, osim da mi o ovakvoj radnji mozemo samo da sanjamo. A sto se tice ubacivanja u akvarijum, ma snasli bismo se vec nekako Grin

Juice_93fu
Primetio sam i silikon za akvarijume cak, video sam crni TKK silikon za akvarijume mislim da se ne moze nabaviti kod nas
.
Joj ljudi dajte da se organizujemo da skupimo sta kome treba ako moze da se naruci ili ako neko bude isao tamo da svrati.
Edited by Juice_93fu on 06.07.2010 15:51

BZORAN
Ljudi Odnos forite eura je 1euro 280 forinti kada se odlucite sta vam treba pa kad iidem preko najverovatnije sa draganom kinezom i kumom pa cemo vam doneti inace helene su vam 365 forinti Thumb upThumb upThumb upThumb up

BZORAN
Ovo vam je uzgajivac bilja u Madjarskoj

http://www.intera...?Page=Main Thumb upThumb up

krcko
Neto delim ove forinte prema evru i preračunavam, pa mi se i ne čini puno povoljno. Upoređivao sam za sada cene filtera, Sera je neznatno jeftinija, Tetra skuplja. Fluval priblino ista cena, a Atman skoro dva puta skuplji. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Nikouro
Sve u svemu za svakoga po nesto a reklama je odradjena Thumb up

drlessa
Segedin - Novi Sad cirka 120 km, iz BG-a dodajte 80km.

Uz pomoć GPS-a pronaći ovu prodavnicu nije nikakav problem.

Ako je neko iz NS za, ajmo u subotu. Cool

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
BZORAN
Jako vam je lako naci samo idite ranije posto je na horgosu guzva pa uracunajte granicu oko 1 sat znaci kada predjete na prvi izlaz za segedin skrenete pa szabatkai putem M5 ulazite i samo pravo dok ne dodjete do radnje koja je sa leve strane i ako mozete da se pozovete na mene onaj koji je kupio serin difuzor i dobio na poklon puzeve clea helene puno srece za shoping radnja vam radi do 12,30 Thumb upThumb upThumb up

silwert
ko got da ide u radnju meni treba jedna mala usluga tipa da mi se kupi deo za filter pod seriskim brojem A-20116 za fluval filter

video sam da imaju delova za filter ali nisam video da imaju deo bas za ovaj

BZORAN
Evo sada sam pogledao na njihovom zvanicnom sajtu ali pod tim seriskim nema neznam jedino da ih pitam preko maila da li mogu da naruce a sta je to konkretno ako mozes posalji sliku Thumb upThumb upThumb up

Juice_93fu
Pa sta ako su iste cene kod nas nije fora u tome. Ima jedna normalna prodavnica u kojoj sve ima, ne moras da trazis placas post ekspres i sl. Odes i pokupujes sve i to je to Smile Ja bez 1000 evra ne bih kretao tamo Smile

silwert
ima na njihovom sajtu slicnih samo nisam siguran da bi odgovaralo na mom filteru

i49.tinypic.com/2i26847.jpg

pa sada muku mucim da nadjem taj deo zaposlio sam sestru u atini da mi to nadje al ona opet cuva 2 japanke u kugli onda se zna koliko je njeno znanje o akvaristici

dal bi mogao da ih pitas dal imaju deo pod tim seriskim brojem ili dal odgovara neki drugi iz njihove ponude

zove se A20116 Impeller Cover for fluval 104

drlessa
Dobro, realno, ok je shop ali nije neto ba extremno dobar. Imamo i mi par shopova sa takvom ponudom. Sada sam malo pregledao ponudu, nemaju bas neku veću ponudu od one koja je kod nas. imaju izbor ali nije extremno velik i sl itd.

Treba otići, nameravam to da uradim i uradiću zbog riba prevashodno. Traio sam cenovnik riba, ocekujem ga u toku dana pa cu da vidim kako i sta imaju.

drlessa
Je..ga Silwert ako ti neko donese posle j..a nema kajanja...vidi, razmisli pa će da vidimo...

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,845 jedinstvenih poseta