14.06.2026 09:32
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
160 litra, prvi put (isnogood)
isnogood
Zgusnulo se.
isnogood attached the following image:
img_3148lr.jpg

paleoglodit
isnogood je napisao:
Bre Paleo mogao si da fotografises koliko si `teo.

'Teo sam nego sam postao iznenada lenj da vucem aparat sa sobom. Mnogo je glomazan bre a u kolima ga ne ostavljam iz vise razloga. Onda kad sa uracuna ona puzeva kucica (ranac) koji vuchem sa sobom po definiciji (i ne znam zasto ) pa razne naocare i onaj bubreg, ispada da sam magarac.Frown

Miti
Vladimire bas se lepo razraslo, od zadnjeg puta kada sam ga video, HC se bas ugustio. nevidim lepo ovde na slikama jel krenula Parvulač
PaleoBrat nisi ti lenj nego si Mator www.aqua-art.org/images/smiley/old.gif pa postajes cangrizav i sve ti smata Grin

isnogood
PaleoBrat nisi ti lenj nego si Mator pa postajes cangrizav i sve ti smata smiley

Hihihihihihihihiiiiii.

Krenula Parvula, napokon. A HC sam morao u nekoliko navrata da trimujem kako bi sprecio da donji slojevi trule.

daweed
Ludilo....Applause

http://daweedaqua.tk
paleoglodit
Miti je napisao:

PaleoBrat nisi ti lenj nego si Mator www.aqua-art.org/images/smiley/old.gif pa postajes cangrizav i sve ti smata Grin

Ovo ces mi platitiLecture

tripko
Super je postavka, naravno da je svuda taj HC, Blixa je fenomenalna ja sa njom nisam imao srece. Kod tebe cista 10ka

daweed
Tripko ja za blyxom plačem... nikako da krene kako treba a u ovom aq je ona ba ono pravooooo! Ovoliko "tekih" biljaka za gajenje u ovom kvalitetu je ludilo. A o postavci neću ni da govorim.

http://daweedaqua.tk
tripko
daweed i ja placem, sve mi propade mislim da je vise necu kupovati tj uzimacu je samo na poklon Smile. Sve se lepo uzelenilo bas kako treba
jos jednom odlican posao.Beer

isnogood
HC se rasirila gde je planirano i gde nije.
Shishao sam je, proredjivao, ali je narasla toliko da debljina tepiha iznosi preko 2cm, celom povrsinom. Toliko je nabujala da je pocela da se klobuci, pa me zanima da li neko ima preporuku za resenje ovog problema. Tamo gde se uplela medju druge biljke tu je pricvrscena, ali ono sto je slobodno preti da krene ka povrsini.

Panco
HC je krenuo da se odvaja od podloge posto nema korenje, a razlog tome ces naci kad se odvoji. Ispod HC-a gomila ribljeg izmeta koji je spalio koren.Frown

isnogood
Ma je6acu im mamicu riblju!

Napravio sam par rupa i stekao uvid u sadrzaj. Nesto sam ankerisao drugim biljkama, a nadam se da ce se te rupe popuniti i da ce tu HC pustiti korenje malo dublje.
Edited by isnogood on 10.09.2010 22:26

branimir ok
Pa nemoj toliko da ih hranis .Moraju jadne stalno da s... A sto korenje truli mnogo im je jaka hranaGrin
Kad ce da budu slicice ovog lepotanaGrin

isnogood
Kad dodje neki fotograf u posetu.

paleoglodit
To se i meni desilo u odsustvu i odlepio se ceo tepih. Mislim da to zapadanje ne moze da se spreci nikakvom dijetom (za ribe) vec treba proredjivati HC redovno i verovatno i usisavati podlogu sto je sve zajeban posao.
Mislim da je razlog to sto se HC previse zgusne te sama sebe ugusi.
Ako pustite tako i H.Micr. i dugo je ne proredjujete naci cete u srcu zbuna pozutele listove zbog nedostatka svetlosti.

Edit: Napominjem da mi je tad aq bio bez riba a "tepih" se odlepio
Edited by paleoglodit on 11.09.2010 19:13

kojot
A jel probao neko od vas da trimuje HC kao Glossuč

paleoglodit
Mislim da je probao Isnogood ali ocigledno ne dovoljno.Ja nisam. Kao i vecina biljaka ako je trimujes ona postaje jos gusca znaci da je treba i proredjivati... da ne kazem pleviti

isnogood
Shishao skoro na celavo, pravio rupe, ali definitivno ne dovoljno cesto.

kojot
Nista onda ti proiredi i donesi meni sutra pa kad se meni zgusne zajedno cemo da trazimo resenje GrinGrinGrin

isnogood
S leva.

farm5.static.flickr.com/4126/5011948325_4923691b36_b.jpg

I s desna.

farm5.static.flickr.com/4149/5011946917_9f59f5b8f0_b.jpg

Slikano idijotom. To je sto je dok ne stigne fotograf.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,845 jedinstvenih poseta