14.06.2026 06:55
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Midnight Sun
Bozinke
kao na sliciApplause

edison
Lep akvarijum. Applause
Sve crveniji i crveniji, valda sazrevač Wink

www.mojbiljniakvarijum.org
Aquamaniac
Lepo se crveni,svaka cast na izgledu biljaka Applause.
Ipak,posto vidim da akvarijum ima veliki takmicarski potencijal,uradio bih par izmena pre zavrsne fotke kojoj se po svemu sudeci blizis... Blyxa je prerasla prednji plan,pa ne bi bilo lose da se proredi,a sto se tice leve strane,Microsorum i Nane kvare celokupan utisak o stilu uredjenja akvarijuma,pa ispada kao neki prelaz iz Nature fazona u Holandiju... Predlog,ili da izbacis sve od toga i presadis deo Blyxe ili da deo Microsoruma i Nane prebacis kod Blyxe uz izbegavanje simetrije Thumb up.
Nadam se da ces ovo shvatiti kao iskreno i prijateljski sa moje strane Wink.
Aquamaniac attached the following image:
ms.jpg

SnikS
Naravno da prihvatam sve prijateljski Beer
Za Blyxu znam i treba da je proredim i hocu ali kada nadjem gde da je udomim,zao mi je da mi stoji u kanti a imam je previse.Sto se tice Anubie i Microsoruma njih ne bi da vadim jer ih cuvam za postavku od 500 l koju treba da formiram samo da malo otopli napolju.
A najveci problem je sto nemam pojma da sredjujem fotografije.Slikam,prebacim u komp i izbacim na forum,nema nikakvih prepravljanja,mozda bi aq dosao jos do izrazaja kada bi znao ili kada bi mi neko recimo kada bude trebala zavrsna fotografija sredio malo kroz neki program pa da ga zenimo ove godine na IAPLC BeerBeerBeer

Slovenski1000
Prvo da pozdravim sve clanove drustva ljubitelja akvaristike. Citao sam i gledao razvoj ovoga prelepog akvarijuma od pocetka pa do danasnjeg dana. Jedino sto mogu da kazem je Applause Applause Prelepo. Od pocetka muka, ali na kraju rad i trud se isplatio.

Pejc
Bravo drue. Ovo je stvarno super ispalo. Na početku sam posumnjao da će da ponovi postavku ali si me ti pozitivno iznenadio Applause

SnikS
Ubacio sam 5 diskusa Through wallThrough wallThrough wallThrough wall

Jeca
Ako volis Diskuse i ako te to cini srecnim, zasto da ne, ne mora uvek sve biti podredjeno akvaskejpingu. Thumb up

Ja da sam Diskus ne bih se bunila, vec bih uzivala u ovom malom raju. Wink

VladicaVR
Bravo za diskuse, u ovakve akvarijume i treba da se drze diskusi, nema niceg lepseg od lepog biljnog akvarijuma u kome plivaju diskusi.
Daj neku fotku

SnikS
Ne mogu nikako da ih uslikam,ceo dan su iza panja nece sa izadju,da se malo oslobode pa ce valjda da izadju.

SnikS
Napokon ali samo jedan ostala 4 jedino sa stap da vadim Smile
SnikS attached the following image:
1_372.jpg

krcko
Polako i strpljivo. Discusi su ribe sa" karakterom " i treba zadobiti njihovo poverenje. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jeca
Haha...mukica...kakav je bledunjav i izbecen. Vidi se da je jadan u stresu. Pusti ih par dana da se priviknu, pa onda slikaj lepotancice kad dodju sebi. Smile

SnikS
Naravno

VladicaVR
Za par dana dok se priviknu i oslobode ima da budu ko bombona Thumb up

Bozinke
samo napred izabrana prava kombinacija.Bice sve ok mada s obzirom da je akvarijum veoma veliki zbog toga licno mislim da im treba par dana da se priviknu
Thumb upBeer

deanjmi
Nemam reci za akvarijum sve pohvale boja biljki izbor sve vrhunski i sumovitoThumb up.A ako nemas gde sa blyxom primamo poklonWink

Passenger
Bas sam resio u svoj biljni akvarijum da ubacim diskuse, i kroz search nadjoh da si ti to upravo uradio.

Ako su izasli iz anonimnosti, obraduj nas jos nekom slikom diskusa medju biljkama.

Zanima me da li diskusi + visoka temperatura = nemoguce odrzati mahovineč
Imam veliku kolicinu mahovina po stenama (Taxiphyllum barbieri, Flame Moss, Monosolenium tenerum), pa se brinem da li ce ostati ista od njih nakon sto diskusi dodju.

SnikS
Na zalost tri komada su otisla u vecna lovista,ostala su samo 2,nesto im definitivno nije odgovaralo a i mnogo su stresirani bili,pa su dobili bele tacke i odmah nakon toga su otisli.Ova dva sto su ostala su ok mada ih malo Botia terorise,nisam ih do sada nijednom video da uzimaju hranu.Mnogo se plase.Temperatura u aq je 26 C nisam hteo zbog biljaka da dizem na 30 jer one su mi bitnije od Diskusa.

Passenger
Ja sam vise mislio da li ce Diskusi da jedu te fine biljke, posto se secam skalara koji su brstili kao koza odredjene vrste, a imam utisak da je i Diskus slicnog temperamenta. Iskreno tolika mi je dzungla, da i da obrste malo nece skoditi Grin

Mozda je tih 26 premalo i zato obolevaju, verovatno im treba 30 da bi imali jaci imunitet.
Edited by Passenger on 24.02.2012 17:51

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,457 jedinstvenih poseta