14.06.2026 06:17
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Dogovaranje u vezi okupljanja u Obrenovcu 27.11.2010god
sejn
Drugari zelim vam sve naj bolje na druzenju koje nazalost necu moci da si priustimThrough wall Al nadam se bice jos prilika.Popite jednu i za meneBeer

zander
Jos nam ti falis samo sa tim pistoljima da se poubijamo tamo oko "Bulbitisa" Grin
Drugom prilikom se vidimo Beer

sejn
Vidimo seThumb up....................Beer

godzzila
Lepo se provedite i mislite na nas koji nismo mogli biti sa vama da uzivamo zajedno !!! Popite nesto u nase ime !!!Beer
U mislima smo sa vama !!!Beer
Edited by godzzila on 25.11.2010 23:13

Aquamaniac
Da ponovim jos jednom svoju potraznju:
Rotala green
Rotala nanjenshan
1-2 Clea helena-e i
ako neko ima koju kozicu Caridina japonica

Vidimo se Beer!

darkoh
Lep provod kolege !Beer

Aquamaniac
Ovom prilikom bih hteo,jos jednom,svima da se zahvalim koji su dosli na okupljanje i ujedno da se zahvalim onima koji su mi donirali biljke Thumb up. Posebno hvala Katjusi i Branetu,koji ni ovo okupljanje nisu zaobisli Beer.
Nadam se da vam je bilo ugodno u Obrenovcu,pa ko bude prolazio ili navracao do istog,obavezno neka mi se javi Wink.
Vidjenje stvari iz mog ugla:
Fotke

alekpanker
i ja bih pozdravio i zahvalio svima koji su juče bili na skupu,na donacijama biljne mase i korisnim savetima.posebno pohvaljujem Aquamanijakovu rakiju i sa obzirom da ovih dana dolazim u Obrenovac koristim priliku da mu se najavimGrin

biobiofizicar
Hvala domacinu na organizaciji i delim packe gazdarici kafane sto nas je zaobisla.
Naravno da je bilo ekstra, rekordna posecenost, puno sale i akva price.
Pozdrav sada vec nezaobilaznim na MBA okupljanjima Branetu i Katajusi koji su se probili kroz snezne smetove da bi se malo druzili sa nama...
Bilo je i pored nas sto smo namestaj na ovim skupovima i dosta novajlija i nadam se da su se dobro proveli i ukapirali koliko su ova okupljanja dobra i za razmenu znanja i akvamaterijala... Ja licno nisam planirao nista da donesem sa okupljanja samo da podelim viskove, ali srce i ruka su bili brzi, Grin pa sam se opet vratio sa vise biljaka nego sto sam odneo.... i eto ceo dan sedim ispred akvarijuma i rasadjujem doneto.....Through wall

Specijalni zacin na okupljanju bila je knjiga svih akvarijuma sa ADAe koje smo izmedju dva gutljaja uglavnom svi prelistali....

Stvarno sam uzivao Thumb up i sa nestrpljenjem ocekujem sledeci skup i nadam se obaranju novog rekorda u posecenosti.....
Edited by biobiofizicar on 29.11.2010 00:08

Arcus
Jako mi je ao to nisam mogao doći, glupi fakultet i predavanje s kojeg nisam mogao odsustvovati Through wall
Rekordni broj okupljenih akvarista znak je da forum iz meseca u mesec okuplja sve veći broj zaljubljenika u ovaj hobi i da je pred njim svetla budućnost! Applause
Koliko sam razumeo, gazdarica nije plesala po stolovima ( bili su puni bilja pa joj niste dali da ga gazi). Zbog toga mi je mrvicu lake... Frown

katjusa
Hvala svima na prijatnom druzenju, slike sutra Wink

darko
Kao novajlija ovog susreta u Obrenovcu, zelim da kazem da sam se sjajno proveo. Poceo sam sa ispunjavanjem mog ranije zadatog cilja: Da sto vise naucim i da moje znanje o akvaristici bude na nivou ostalih clanova,ako ne i vece!Smile
Zeleo bih da istaknem prijatnost i velikodusnost ljudi koji su mi, iako me prvi put vide, delili odgovore a i biljke kao konfete! Smile Hvala vam svima.
Posebno se zahvaljujem Strujasu jer sam sa njim najvise razgovarao a i dobio zeljenu Ricciu. Bas mi je prijalo druzenje,novi ljudi,nova saznanja,nove biljke....
Siguran sam da sledece okupljanje necu propustiti.Thumb up

katjusa
Fotke

p.s. Milose, hvala za biljke, krasne su Wink

Rasta
hehe kakvih faca ovde ima...vidi se da je bilo i alkohola Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
zander
Slike

Hvala domacinima Beer
Wink
Edited by zander on 30.11.2010 01:07

photoivek
katjusa je napisao:
Fotke

ko li je ova budalač!

lh3.ggpht.com/_wYHN4qenx94/TPQYrG6KaDI/AAAAAAAAAxg/YZydCAihKhw/s912/DSC_2914.jpg
Edited by photoivek on 30.11.2010 01:07

https://minepi.com/photoivek
isnogood
Hvala na druenju. Beer

A Beer Beer za momka koji je polagao.
isnogood attached the following image:
img_1215.jpg

sejn
Ja zato nepijemGrin

photoivek
isnogood je napisao:
...
A Beer Beer za momka koji je polagao.

izgleda nije poloio, jo uvek mu pie član... Grin

https://minepi.com/photoivek
Shone Pa
http://picasaweb....directlink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,410 jedinstvenih poseta