14.06.2026 09:51
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Dogovaranje u vezi okupljanja u Novom Sadu...
drlessa
e da, ja već napisah iue jednoj temi..rad sam da pazarim i da primim na poklon nane i mossove razne...eto...toliko od mene...

ako nekom nesto treba ...nek javi moda neto i nadjemo u nekom budaku...

@ isnogood:
a ti tigre mani se toga...bolje donesi to kamenje meni da se ne mučis sa nabavkom odera... i svi (skoro) srećni! Grin Cool Wink

JEDAN veeeliki i ozbiljni predlog...al stvaro.

Nemojte :noGrina iznose "na velikim ovalima" No no klopu već neka svako dobije porciju ispred sebe. Kad se daje na ovalima, uvek se po pravilu (govorim ovo iz iskustva jer sam svojevremeno bio ef vie ugostiteljskih objekata sa i bez hrane a i znam kak ose to radi, SVUGDE...) iznese manje klope nego kada se ista postavi ispred svakog gosta u vidu porcija. No no

Uvek se mogu ljudi međusobno "trampiti" za komad nečega to vie ili manje vole da krkaju...u to ne sumnjam jer sam video da se ljudi dobro znaju i da blama i sl. nema...

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
krcko
Podravam Lesinu inicijativu o porcijaima, ondak neće moći da mi prebacuju na putu do kuće etači od stola do stola, kako sam najvie pojeo iz ovala koji je stavljen u moj-na kelnerski reonCool. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
dejan71
Setaci,hahahahaha1Applause

Srafciger
drlessa je napisao:
garant nema Apatinskog... Grin Grin Grin

Garant!

Bio je vec ZoSo da proveri Beer

www.MojBiljniAkvarijum.org
ZoSo
Srafciger je napisao:
drlessa je napisao:
garant nema Apatinskog... Grin Grin Grin

Garant!

Bio je vec ZoSo da proveri Beer

Dva puta Beer

Rasta
znaci ZoSo ne dolazi Lecture GrinBeer

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Anboy
E ljudi jel ima neko na poklon par puzica Malasyan trumpet snail pa da ih ponese na okupljanječčč Za uzvrat castim Beer
Edited by Anboy on 19.05.2010 09:03

Arcus
da li nekome treba neto iz hrvatskih pet shopovač Mogao bih poneti.
Recite pa ja vidim da li imaju toga. Znam da imaju Hobby Vulkanit-a koji je ovde jako popularan,kvalitetan a jeftiniji od JBL podloga.
Ima pakovanje od 3kg i 5kg. Tačne cene moram proveriti ali mislim da je 3kg=9evra a 5kg=13-15evra. Neznam tačno. Ima dosta JBL,Tetra i Nutrafinovih proizvoda. Recite ta koga zanima pa donesem, mislim da nebi trebalo biti problema na granici zbog toga Thumb up

krcko
Ponesi Ti od svega toga po malo, u većim količinama. Lako će mo Mi to da raskrčmimo. Ako treba da se plati, novaca nemamoWink. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
marko_pa
Ako neko ima viska kozica neka ponese na okupljanje a ja cu se potruditi da obezbedim odgovarajucu novcanu nadoknadu a mozemo to da resimo i kroz pivce.Beer

marko_pa
A da!
I malezijci bi mi odgovarali ukoliko neko ima(na poklon, da proda, da obaramo ruke u njh...)!!!

Srafciger
Anboy je napisao:
E ljudi jel ima neko na poklon par puzica Malasyan trumpet snail pa da ih ponese na okupljanječčč Za uzvrat castim Beer

Imam ja vise stotina Smile Racunaj da si nasao.

www.MojBiljniAkvarijum.org
marko_pa
Imam viska guppy 25-30 komada sitnijih i poneo bih ih ako nekom trebaju.
Naravno, poklanjam!!!
Ako neko pokloni nesto za uzvrat necu se ljutiti!Smile

strujas
marko_pa je napisao:
Ako neko ima viska kozica neka ponese na okupljanje a ja cu se potruditi da obezbedim odgovarajucu novcanu nadoknadu a mozemo to da resimo i kroz pivce.Beer

Jel ti trebaju da hranis oskareččččč

strujas
marko_pa je napisao:
A da!
I malezijci bi mi odgovarali ukoliko neko ima(na poklon, da proda, da obaramo ruke u njh...)!!!

Za njih ne moras u NS, dodji na kafu i nosi.

marko_pa
Kad si kuci da naidjemčBeer
Na kafu!

marko_pa
Ne bih ja koze oskarima. Taman posla.
Pre bi gupike pustio da se druze!Cool

marko_pa
Imam predivan zbun mahovine pa hocu koze da zapatim pa reko ako ima neko od nasih da ponese.
Da ne kupujem na limundu. Tamo se prodaje 10 komada vecih sa desetak manjih za 500 kinti. Jel to dobra cena ako neko znač

biobiofizicar
super cena ako hoces da vadis novcanik i jako skupo ako hoces da sacekas NS - tamo cemo ti uvaliti nas skart za dzabe....Grin Znas one sa 5 nogu, bez oka, tri puta zvakane od riba, koje su neplodne jer su prezivele trovanje sa CO2,.....

el_stupido
mnogo je to para, ja sam dobio vrlo malo i sad imam gomilu, bas je jako namnozila, odgovaraju joj uslovi kod mene u maticnom, tako da nemoj te pare da dajes

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,913 jedinstvenih poseta