14.06.2026 09:20
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Le Vent Le Cri
Gjuro
Nemam reci sve je tako zdravo u bujno ali i ova kamencuga je fenomenalna uklapase ko niko. Svaka cas majstore Thumb up

zander
Hvala ljudi Thumb up

Upravo sam postavio ovaj video na youtube Beer (preporucujem fullscreen) Grin
YouTube Video

Edited by zander on 26.01.2012 23:22

valisnerija
Bane jos jednom sve pohvale za ovu lepotu!Shock

edison
ta reći nego Odlično! Applause
Kao i obično! Beer

www.mojbiljniakvarijum.org
biobiofizicar
Idi begaj!
Ovo je definitivno buducnost predstavljanja akvarijuma na netu. Toliko je sadrzajnije i plasticnije. A o samom staklencu nemam reci.....Thumb upBeer

branimir ok
ApplauseApplauseApplause Majstorski nema sta Thumb up
Sto si zabo taj Aponogeton madagascariensis toliko u podlogu No no

zander
branimir ok je napisao:
Sto si zabo taj Aponogeton madagascariensis toliko u podlogu No no

Znas kako, verovatno deluje da je duboko u podlozi jer sam nasipao jos malo tog belog peska pred samo slikanje ispred njega pa i na njega mozda. Konstantno tera nove listove a ja mu stare listove samo secnem da ne preraste, jer mu i nije tu bas pravo mesto, po velicini...
Secas se da sam ti rekao 'nemoj mi ga slati nemam gde sa njim' i eto gde je zavrsio, al dobro se uklopio WinkThumb up

katjusa
Prelep akvarijum, fotke i video Applause

Panco
Svaka cast. Prelep akvarijum Applause.

zander
Ovo bi bila finalna i najbolja obrada zavrsne fotke ovog akvarijuma.
Fotku je doterao Desetoprsti, evo kako to izgleda.
Svaka cast i hvala za obradu slike... Beer

Klik na sliku za pregled u full rezoluciju...
lh3.googleusercontent.com/-Gbab7QPzG54/Ty75I7M9vjI/AAAAAAAAAHw/KyURPASY6Uc/s128/LVLCn.jpg

SnikS
Zander,kao i sve ostale postavke i ovu si razvalio koliko je dobra.Svaka cast ApplauseApplauseApplause

edison
Odlična postavka drue. Thumb up
A i prezentacija za 10. Beer

www.mojbiljniakvarijum.org
Pejc
Auuu Shock Odlično odrađeno, sve na svom mestu. Drago mi je da nisi "zamračivao" kvarcni pesak Thumb up

zander
Ovo mi je do sada najvece priznanje, moram da se pohvalim Wink
Ovaj akvarijum mi je u isto vreme na naslovnoj stranici Slovenackog, Hrvatskog i Srpskog foruma.
Jednom davno mi je bilo veoma drago kada je akvarijum bio na naslovnoj stranici ASW-a, ovo sada mi je mnogo vece priznanje!
Hvala kolegama sa sva tri foruma Beer
Edited by zander on 09.02.2012 21:56

Slovenski1000
Dok sam citao i gledao razvoj ovako prelepog akvarijuma, prodje mi i jedno, zahvaljujuci vama, lepo vece. svaka cast na majtorluku Applause Applause Applause PRELEPO

Jeca
Zanderu, ova poslednja slika je prelepa. Thumb upI biljke izgledaju fenomenalno. Ima te svuda, Bojim se da otvorim frizider. Grin Svaka cast. Zasluzeno.

Zanima me ovaj Ranunculus, sto se vidi pored H. balsamice, da li je taj list emerzan, pa ispod izbijaju mali submerznič Kod mene je gotovo zavrsio proces odbacivanja emerznih i tera dosta submerznih daleko sitnijih, a kako nemam iskustva sa ovom biljkom, zanima me da li rastu sitnije submerznoč

Jeca
I da...moram da podvucem paralelu po pitanju razvojnog puta u Zanderovom prepoznatljivom stilu po sistemu od sumraka do svitanja. GrinGrinGrin
Jeca attached the following image:
lvlc1_3.jpg

Edited by Jeca on 10.02.2012 01:07

Jeca
.
Jeca attached the following image:
la1.jpg

paleoglodit
Super ti je aq i i taj video...nista ne bih menjaoBeer ...Bas je super da ne filozofiramApplauseApplauseApplauseApplause

zander
Jeca je napisao:
Zanima me ovaj Ranunculus, sto se vidi pored H. balsamice, da li je taj list emerzan, pa ispod izbijaju mali submerznič Kod mene je gotovo zavrsio proces odbacivanja emerznih i tera dosta submerznih daleko sitnijih, a kako nemam iskustva sa ovom biljkom, zanima me da li rastu sitnije submerznoč

Tu je Ranunculus bio od ranije, to je stariji list koji je rastao zakacen na mahovinu. Tacnije mahovinu sam ranije skroz prebacio preko ranunculusa pa se on nekako tu probio i izborio za svetlo...
Raste on ko korov kad ga pustis i raste dosta krupno kada ima dosta svega (hrane,co2,svetla...)
Ja sam ga ovde stalno nesto cackao, njega i tu mahovinu, pa i nije bas nesto, mogao je tu da bude jos koji list pored, bilo bi mozda lepse...

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,798 jedinstvenih poseta