14.06.2026 06:16
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Dogovaranje u vezi okupljanja u Obrenovcu 27.11.2010god
Aquamaniac
Rok za prijavljivanje je do 25. uvece,zbog broja mesta i zbog klope.
Dopisite se na spisak,pa se vidimo Beer.

Aquamaniac
Ako neko ima u visku Rotalu green i Rotalu Nanjenshan,neka mi ponese na okupljanje,castim pivom Smile.

Da spomenem,iako su male sanse da ih neko ima...ko ima neki pelcercic Elatine triandra i Pogostemon erectus,bio bih mu zahvalan ako bi mi poneo,za to castim sa dva piva Grin.

EDIT: jedna ili dve Clea Helene.
Edited by Aquamaniac on 22.11.2010 19:37

daweed
Jo jednom vam zahvaljujem dragi drugari... elim vam svima lep provod i uspeno okupljanje...BeerBeer

http://daweedaqua.tk
Miti
pored enhitreje, grindal, mikro crva, kanistera i 100, ako neko ima u visku lave (lava stone) neka mi ponese.

krcko
Ala ste, bwe, prohtevni. Meni će biti dovoljno i da mi svako da po 10 evrića Cool . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
isnogood
Imam lave, ali ne ba u obimnom viku. Koliko ti trebač

NAPOMENA: Svima kojima sam obećao da ću doneti ta su traili neka poalju PP u petak!

edison
Ako neko ima vika pogostemon helferi Beer

www.mojbiljniakvarijum.org
Baia
Ja necu biti na okupljanju ali bih voleo da se dokopam biljke iz roda Eriocaulon, ako neko slucajno ima neka mi ponese i neka da Milosu Aquamaniac-u, za uzvrat mogu da dam bilo sta iz mog akvarijuma ali nisam 100% siguran sta imam jer ga nisam video tri meseca, Losmi bi to trebalo da zna pa ga molim da ispise sta imam u posedu i neka organizuje razmenu ukoliko je bude!

Aquamaniac
Baia je napisao:
i neka da Milosu Aquamaniac-u, za uzvrat mogu da dam bilo sta iz mog akvarijuma ali nisam 100% siguran sta imam jer ga nisam video tri meseca, Losmi bi to trebalo da zna pa ga molim da ispise sta imam u posedu i neka organizuje razmenu ukoliko je bude!

Koji,bre,akvarijum...a ha,ono staklo sa vodom koje smo razbili jos pre dva meseca...pre ili kasnije si morao da saznas,na ovaj ili onaj nacin Grin.
Salim se,ako ima neko spomenutu biljku od strane Baie,neka ponese,za uzvrat moze da dobije,Lysimachiu nummulariu "Aureu",Rotalu rotundifoliu,Pogostemon helferi i Hydrocotyle dissectu Thumb up.

Bio sam danas kod gazdarice,dogovorili smo se oko pojedinosti,samo jos treba da joj javim tacan broj koji cu znati sutra uvece. Rekao sam joj da nam pored mesanog mesa,pekarskog krompira i salate za 500 dinara,servira i kolac do 600. Misli da je kasno da u 17h bude servirana klopa,s obzirom na to da dolazimo oko 14h,ali smo se slozili da cemo to jos videti na dan okupljanja kako gosti budu pristizali.

dejan71
Pazi ti njega,malo malo on kod gazdariceLecture.Ti kao da dogovaras svadbu za 300 ljudi ili tu ima jos nesto......GrinThumb up

krcko
E, Dejane, gazdarica je lokalni monument, kao Brena nacionale, rasprostranjena po iroj okolini Grin. Pozdrav
Edited by krcko on 24.11.2010 13:53

http://www.adsrs.org/
drlessa
Iz NS jedan deo ekipe kreće oko 13 h i tamo je za max 2 sata...čisto jedan info oko vremena dolaska.

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
darko
billo ko da ima jedan komad drveta (bilo kog) a da je adekvatan za aq od 40l neka ponese,kupujem! Smile

Aquamaniac
dejan71 je napisao:
Pazi ti njega,malo malo on kod gazdariceLecture.Ti kao da dogovaras svadbu za 300 ljudi ili tu ima jos nesto......GrinThumb up

I to mi je hvala sto se zrtvujem za ekipu... Grin :p

drlessa je napisao:
Iz NS jedan deo ekipe kreće oko 13 h i tamo je za max 2 sata...čisto jedan info oko vremena dolaska.

Ako zatreba neka pomoc oko pronalazenja mesta okupljanja,slobodno me kontaktirajte,ne samo vi,vec bilo ko da dolazi kasnije i da ima slican problem Thumb up.
064/1724381

ZoSo
Aquamaniac je napisao:
Ako zatreba neka pomoc oko pronalazenja mesta okupljanja,slobodno me kontaktirajte,ne samo vi,vec bilo ko da dolazi kasnije i da ima slican problem Thumb up.
064/1724381

Da li vai jo onaj dogovor o sastanku kod hotela , i u kom vremenskom intervalu bi to bilo aktuelno č

Druga ekipa iz NS bi gledala da stigne na vreme Beer

Aquamaniac
Da,da,ja cu biti kod hotela oko 15 do 2 i cekam one koji ce pristici u dogovoreno vreme. Do 2i20,pola 3 cekamo ostale da pristignu i onda idemo ka restoranu.
Oni koji pristignu ranije,mogu me kontaktirati,pa da svrate do mene i onda zajedno da krenemo ka hotelu.

kupra85
ako neko ima enhitreju i grindale neka ponese po kulturuBeer

i da Miti racunaj na Micro crve od mene i kumaBeer
Edited by kupra85 on 25.11.2010 15:03

dexter
Meni treba ako neko ima Eleocharis ''parvula"

www.aquaplants.org
cikazuba
nacice se nesto parvule Wink

dexter
cikazuba je napisao:
nacice se nesto parvule Wink

Hvala zube zeleni!

www.aquaplants.org
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,402 jedinstvenih poseta