14.06.2026 09:31
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Na novi aq (katjusa)
katjusa
Drugovi, treba nama vaa pomoč.
Evo dve fotke sa različitim pozdinama i kao u mnogim stvarima, sa Branetom se ne slaemo, koja je bolja. Nemojte gledati akvarijum, jer jo trebam, da sredim mahovinu, nego koji efekat je bolji. I fotke su malo tamne, jer sam jih fotkala na brzaka usred dana, bez WB.

www.shrani.si/f/3u/Vn/YrakcFY/plava.jpg

www.shrani.si/f/2r/GV/1V3uq1SJ/bela.jpg

Hvala unapred
Katjusa i Brane

biobiofizicar
Crvenkasti zalazak sunca sa tamnoplavim nebom gore daje lepi kontrast pejzau. Od ove dve varijente moj glas ide za njega.
Kako su postignuti ovi efektič

ZoSo
katjusa je napisao:
Drugovi, treba nama vaa pomoč.
Evo dve fotke sa različitim pozdinama i kao u mnogim stvarima, sa Branetom se ne slaemo, koja je bolja. Nemojte gledati akvarijum, jer jo trebam, da sredim mahovinu, nego koji efekat je bolji. I fotke su malo tamne, jer sam jih fotkala na brzaka usred dana, bez WB.

Hvala unapred
Katjusa i Brane

Nadam se da neću nikoga uvrediti , ali meni je 1. fotka bolja , bez razmiljanja ( mislim da je to Katjuin stil , moda greim Grin )

E sad drugo je pitanje koliko sam ( i da li sam uopte ) kompetentan za neka ocenjivanja Sad

Pozdrav Beer

Aquamaniac
Znaci,glasanje...glasam za prvu,a uz to i da se malo posvetle/osvetle levi i desni cosak.
Inace,aq izgleda prelepo! Da li se sprema za IAPLC Smileč
Pozdrav!

katjusa
Hvala vama puno Beer

biobiofizicar je napisao:
Crvenkasti zalazak sunca sa tamnoplavim nebom gore daje lepi kontrast pejzau. Od ove dve varijente moj glas ide za njega.
Kako su postignuti ovi efektič

Na prvoj slici je pozadina, koja je postoječa, ali se, samo sa svetlom iz akvarijuma, ne primeti, ali kad smo je osvetlili sa dvema 45W neonkama Marine, to je sasvim duruga priča. Inače pozadinu nama je prijatelj grafitar "nasprejao" sa neke nae fotke izlaza sunca, druga fotka je sa belom pozadinom i istotako osvetljena sa neonkama.

Ako bude spreman, u planu je, da ga aljemo na IAPLC Shock
Treba mu jo ime Frown
Hvala jo jednom
Pozdrav Katjua

kojot
1 i sa moje strane.Thumb up
Zelim vam sve najbolje na takmicenju Beer

biobiofizicar
Nestvarno je ta rasveta moe da učini od prizora.
Volim ovakve teme ovakve akvarijume i ovakva zahteve. Beer
Prijavljujem se za potencijalnog kuma ovog stakla. Volim jednostavne nazive, a prva asocijacija koja mi je pala na pamet je:
LIVADA=TRAVNIK=MEADOW

Miti
Kaca akvarijum je fantastican Applause naravno pozadina sa 1. slike , obavezno se prijavi za ADA! Samo nemojte da zaboravite da povadite opremu pre slikanja zavrsne fotografije. Thumb up
Edited by Miti on 12.05.2010 23:20

dexter
E ovo ja zovem umetnost.Applause

Naravno prva za slanje, samo malo svetlija zbog desnog ugla koji je malo pretaman. Ili je to do mog monitora, ko ce ga znati.

www.aquaplants.org
paleoglodit
Fantasticno. br.1

Santorini
Moze i Zalazak "Sunset".Thumb up

Slika 1 naravno...

zander
I ja glasam za sliku br.1

Interesuje me da li će za konačnu fotografiju ako ga eventualno bude slala na takmičenje uslikati tako da se vidi i povrina vode. Jer mislim da bi ti to bio veliki plus. Pitanje i moda ujedno i savet... Wink

Akvarijum mi je odličan, nemam ta da dodam. Obavezno se prijavi na takmičenje Thumb up

isnogood
Kolor zelenisha je na prvoj zeleniji, a vise mi se dopada pozadina na drugoj.
Ako moram da se odlucim za jednu, onda je to broj 2.
Da ne bude da je onaj koji zagovara broj 2 ostao usamljen Wink

katjusa
Nisam jo uradila finalne fotke, čekam Braneta, da se vrati sa odmora Sad
Zaista neverovatna je razlika izmedju onoga to nae oko vidi i slike, koju napravi fotoaparat Shock Veoma teko je uslikati ovaj akvarijum, jer nemam puno mesta ispred (1,5m)
Eto jedna od poslednjih slika

www.shrani.si/f/3x/rV/1ftxZwj0/dsc9791.jpg

biobiofizicar je napisao:
Prijavljujem se za potencijalnog kuma ovog stakla. Volim jednostavne nazive, a prva asocijacija koja mi je pala na pamet je:
LIVADA=TRAVNIK=MEADOW

Hvala ti Biobio za Meadow, svidja nama se Wink Kad sam "traila" muziku za ovaj video mi se i Dream on veoma uklopi u pricu o ovome akvarijumu Wink
Pozdrav

isnogood
Iz ovog ugla planine, da ne kazem kamenje, izgleda onako kako treba.
Thumb up za postavku i Thumb up za kadriranje, tj. ugao.

Pejc
Au! Svaka čast Applause Jedva čekam da vidim kako će ga gospoda sudije oceniti Thumb up

isnogood
katjusa, da li mozes negde da postavis vecu fotografijuč

biobiofizicar
A uuuuuuu!!!Thumb up
Kakav akvaristicki spot i kakva muzika Applause A tek kada princeze iraterinice rasirise peraja. Predivan prizor.

Ko me vukao za jezik. Sada moram da castim i za kumstvo...Grin

sejn
Akvarijum je vrh ma kako da je uslikan,ali ako bi morao da se opredelim za jednu od slika,onda je to slika pod rednim brojem 1ApplauseApplauseApplause

Aquamaniac
Bez da se uvrede ostali koji su poslali svoje radove na IAPLC,ali od ovog aq ocekujem najvise,a po skromnoj oceni,ulazi u krug prvih 50,sto bi svakako bio veliki uspeh Wink.
Sve sto bih napisao za sam izgled aq,bilo bi ponavljanje vec napisanog sa moje strane...ipak,u jednoj reci,fantasticno!
Puno srece na takmicenju,drzim ti palceve Wink.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,845 jedinstvenih poseta