14.06.2026 11:04
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Ecstasy of Gold
fax
bane jako mi se svidja kako si sve to uklopio, po meni odlican aq, svaka castApplause primedbi nemam, i fotke su mi odlicneThumb up

Kum 1229
A uuuu Bane,ovo jeee bas dobro uspelo sve je na svom mestu,boje su Thumb up,samo jos na vreme da najavis adminima kada treba zaklucati temu GrinGrinGrin,posto pces formirati nesto novo Beer

isnogood
Nikad ne bi znao gde je greska da nisi slikao. Svako slikanje treba da donese nesto novo i u tome je valjda, izmedju ostalog, i draz.
Zato glavu gore!

biobiofizicar
Pa gazda akvarijuma nikako da lane, a vreme je i da nam otkrije pricu o pozadini i efektu koji je postigao.
Kako i sa cimeč

Gukni golube.....Grin

daweed
zander reci cu samo ApplauseApplauseApplauseApplauseApplauseApplauseApplauseApplauseApplauseApplause

http://daweedaqua.tk
zander
biobiofizicar je napisao:
Pa gazda akvarijuma nikako da lane, a vreme je i da nam otkrije pricu o pozadini i efektu koji je postigao.
Kako i sa cimeč

Gukni golube.....Grin

Uslikao sam jednu sliku osvetljenja koje sam postavio iza, tj koje sam nekako uz pomoć nekih igrački od klinca uspeo da postavim da mi ne padne. Eto vidi se uta prikolica od nekog traktora koja stoji na CO2 boci Wink

Ovo pod 1. je beli pleksiglas koji inače stoji stalno kao pozadina na akvarijumu. Sa jedne strane bi mogla da se zalepi npr crna folija pa kad ti dosadi crno, pređe na belo Smile ili obrnuto Grin

A ovo pod 2. je isto pleksiglas, plavi, prislonjen na tedljivu sijalicu, onu to sam izvadio iz akvarijuma od 33W. Taman sam malo i priguio to svetlo od nazad... Par puta sam zamalo sruio sve dok sam drao fen da duva po povrini.
A slikanje na tajmer, 10 sekundi, taman imam vremena da uzmem fen. I to je to Thumb up

Ovaj drugi put sam posle svakog podeavanja na aparatu iao do kompa da proverim ta sam dobio, kakvu sliku. I to je dosta bitno, inače mi se deavalo da slikam po 20 slika koje ne liče na nita...
zander attached the following image:
br8p.jpg

ZoSo
zander je napisao:
A i ovde od nas 16 Novosađana niko nema poten aparat da dođe da uslika Through wall Organizovaćemo fond za tu svrhu, pa makar radili po svadbama kad zagusti Grin
Vai , a svako od nas će kod kuće svojoj eni da kae da je aparat kupio onaj drugi Grin .....

biobiofizicar
@ ZoSo Znaci kupicete svi, pa ce se merkate ciji je veci (mislim na objektiv - naravno...) Grin

@zander fala za prikaz. Znaci to je to od svetla deciji traktor i 33w stedljive u plavom fenjeru - nista drugoč Aq svetlo standardno ukljuceno ili iskljuceno i kolikoč Neki dodatni reflektori da/nečč
Da li je samo poslednja fotka snimana sa plavim, a ostale fotke sa pozadinskom 33w ali bez plavogč
Uf smorihBeer

zander
Da od rasvete, sam imao u haubi samo dve tedljive od 23W
Ma eksperimentisao sam sa svetlom ne znam ni sam. Nije ni bitno evo ti slike kako sada izgleda.
Evo čak sam i sliku nazvao BioBio Wink jer je ovakav bio pre neki dan

Prazno al ta da se radi Wink
zander attached the following image:
biobio_1.jpg

Edited by zander on 27.10.2009 20:39

Kum 1229
Tacno sam zamislio kako ce da izgleda ako sve bude islo po planu,svidja mi se Thumb up

ZoSo
Pa sad izgleda da je bilo previe Beer ,
Grin ali koliko se sećam de je sada breg prvobitno je bio neki kao kanjon ili se varam Through wall

zander
Sledeće jutro sam promenio taj kanjon u brdo. Beer Ovom prilikom da ti se zahvalim za pomoć! Thumb up
Kum 1229 je napisao:
Tacno sam zamislio kako ce da izgleda ako sve bude islo po planu,svidja mi se Thumb up

Ja sam samo od prilike zamislio. Jedino to je sigurno je da neće biti belog peska ovaj put Red card

godzzila
A i bilje ti je neko popalio !!! Ja ga video ali nisam uspeo da ga stignem !!! Bio je brzi od mene , sto i nije bio neki problem !!!

biobiofizicar
Godinu dana od rasturanja ovaj akvarijum je ovencan zasluzenom slavom i stigao je na naslovnu stranu ASWa za mesec novembar 2010.
Evo linka
LINK

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,015 jedinstvenih poseta