14.06.2026 10:42
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Deep forest!
Dusan79
33L, 1x6W 840 , 1x13W 865, unutrasnji filter (bio sundjer, keramicke kugle) 300L/h , DIY CO2, DIY makro elementi, Sera mikro elementi.

Fauna ide na poklon zainteresovanima Smile

Flora: Alternanthera reineckii 'roseafolia' , Pogostemon helferi , Valisneria nana , Cryptocorina wendtii green , Bacopa a. , Limnophila s. , Vesicularia dubyana, HM.

EDIT: Zahvaljujem na razumevanju! Problemi su bili cisto tehnicke prirode! Sada je to reseno! Hvala divnim ljudima sa ovoga forume! Takodje sprecijalnu zahvalnost dugujem kolegi Paleu koji je sacuvao ovu fotografiju u njenom izvornom obliku! Hvala svima! Thumb up
Dusan79 attached the following image:
d_1_1.jpg

Edited by Dusan79 on 29.11.2009 13:46

nene
Jako interesantna postavka prijatelju.Ja nisam neki strucnjak za scape ali meni se jako dopada jer je po meni cudno nova. Ja necu komentarisati izgled ali ti predlazem da onu 865 zamenis sa nekom gro lux a ako ti je gro lux malo lumena cepni Philips Aquarelle
Pozz i javljaj o razvoju istog
Edited by nene on 22.11.2009 23:10

Dusan79
Da! Planiram da tu 865 zamenim sa Sylvania gro lux!!! Samo nikako da je nadjem! Ovi u komsiluku je nemaju, tako da cu morati na nbgd, a nikako put da me odvede na tu stranu!

nene
Moram ti napisati javno da ima vas par (medju kojima si i ti naravno) koji me razumete sta zelim da kazem i sta pricam po pitanju svetla tako da mozda onaj kometar pre nije ni trebao
Pozz Nene
Edited by nene on 22.11.2009 23:13

Kum 1229
Koje si drvo koristio za dekoracijuč Ne mogu da skontam koje je u pitanju. Sto se tice akvarijuma,rano je za komentare. Vreme ce pokazati svoje Thumb up

dexter
Vinova loza.

www.aquaplants.org
Dusan79
Tacno tako Grin

Rasta
Dushane kad sam video ovu postavku odmah me je podsetila na ovaj akvarijum...

Mozda bi mogao da probas par grana kao sto vec stoje u zadnjem levom delu i par grana malo krupnijih u prednjem desnom delu...dobio bi na dubini..napravis kao neki usek (ulaz izmedju)..mozda da probas sa nekim sitnolistim biljkama, HM naprimer u zadnjem levom delu iza stabala, a napred nesto nize..izmedju ili cistina sa nekim kamencicima ili mahovinom po ivicama ili HC...mada to je samo predlog ti najbolje znas Wink
Rasta attached the following image:
6_20.jpg

Edited by Rasta on 23.11.2009 00:00

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Dusan79
xaxaxaxaxaxaxa OVU ISTU sliku sam danas ceo dan gledao!!!ShockShockShockShockShock
citas mi misli!
Samo ipak cu traziti originalnost!
Ovo je realno prevelik zalogaj za mene! Thumb up

Rasta
Grin ma nista nije veliki zalogaj...

Mislio sam cisto da bi sa takvim rasporedom grana dobio na dubini i akvarijum bi izgledao vece Smile jos uz mozda crnu pozadinu Thumb up

Dusan79
Bravoooo! Pa definitivno mi citas misli! Idu kripte napolje (mada mi ih je zao!) HM ide Dex-u, umesto HM ide jos paprati od Dex-a, levi prednji ide jos "stabala" samo da iskopam negde neke deblje! (taj detalj ti zlata vredi). i u sredinu ide eleocharis, samo da se drugu Kojotu razgrana Grin

A inace menjam i faunu!!! Ubacujem nesto mnooooogo dobro i mnooooogo jos uvek novo u nasim vodama!!! Samo sto cu izgleda pre toga morati prvo sve da izbacim ne bi li se rasplanarijastio, ako ste me sada razumeli svaka vam cast svima Grin

biobiofizicar
Ostavite onu postavku sa slike za mene. Please. Vec sam i slicne panjeve nabavio i pokiselio...Grin

One of my top five.!!! Thumb up

Dusan79
Bio, dogovorili smo se u momentu! Ja cu neeesto nalik na to ,ali ne to! Nece biti toliko dobro! Grin
Bice jos bolje!!!! Sad mi je Rasta dao domaci! Thumb up

biobiofizicar
Ma stvarno imam neke "ugaone" panjeve sa korenom koje natapam , ali ko zna na sta ce to izaci kod mene u aq.
Kada ja jednoga dana porastem i budem imao ovakav tepih ima na njemu i jagnje da okrenemo, jer cu tada biti toliko iskusan da cu znati i vatru ispod vode da zapalim....Grin

Rasta
Dushane znam da sam jos neki imao na umu a nikako da iskopam sliku...evo ovako nesto...znam da si resio da budes originalan ali ovo su samo kao neke vodilje Wink
Rasta attached the following image:
005.jpg

Dusan79
Evo izmena! Koliko se stiglo i moglo! Ali sad me Rasta upropasti sa ovim divnim fotkama iznad! Ova fotka je losa, ali bice uskoro profesionalac angazovan Smile
Izbacena riblja fauna, osim ljubimca moje drage, i drugara mu koji je bio toliko brz da sam nakraju odustao i odlucio da ga ostavim!
Ubacio sam 2 koridorasa.... izbacena kripta, izrotirana mahovina, ubacena 2 kamencica koja su se meni dopala.....
Dusan79 attached the following image:
d_2_1.jpg

Edited by Dusan79 on 29.11.2009 13:47

Pejc
Kamenje mi i nije nesto, ali je zato kripta ekstra Wink

dushan92
Dule,evo jedan moj predlog....
Ovaj panj,u zadnjem delu,skroz desno u uglu sto je,da pomeris jos prema sredini aq-a.Negde iza Althernathere.Mozda bi dobio na dubini...To je moje vidjenje BeerBeerBeer

Dusan79
Jeste i ja tako mislim, ali onda bi "razgolitio" bacopu, i to ne bi bilo to! A razmisljam da tu iza alther. ubacim jos jedan panjic! Samo bojim se da ne preteram onda! Mislim da bi zagusilo....videcu, polako, sad trenutno uzivam! Beer

krcko
Meni , za sada , bode u oko ovaj koji strči ispred alternatere , moda kada bi bio poloen ... Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,976 jedinstvenih poseta