14.06.2026 05:01
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 3

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Druzenje u Novom Sadu
zander
U subotu 1. septembra organizujemo druzenje na Dunavu.
Tacno mesto jos nije poznato, za to cemo se jos dogovoriti (Novi Sad ili okolina, Sr.Karlovci, Sangaj, Futog jos uvek biramo pravo mesto), a sve jos zavisi i od vremenskih prilika...

Ukoliko niste nista isplanirali za subotu javite se pa da se druzimo.
U planu je rostilj, pecanje, ispijanje piva, mozda kampovanje, kupanje... pa se za sve ove discipline pripremite materijalno a i finansijski tj mentalno na vreme ukoliko zelite da ucestvujete... Smile
U drugom slucaju ukoliko ne bude lepo vreme oticemo u neku čardu na Dunavu...

Blagovremeno cemo jos javiti kako stoje stvari u vezi okupljanja, za sada je samo dobro poznat datum.
Vidimo se... Very happy

kisleon
Pecaljka spremna, stomak spreman, raspolozenje spremno, jos samo datum da dodje.

photoivek
interesantan predlog.
jo ako mi oprave auto da ne moram bajsom....

...

jedva čekam dalje informacije...

https://minepi.com/photoivek
edison
photoivek wrote:

interesantan predlog.
jo ako mi oprave auto da ne moram bajsom....

...

jedva čekam dalje informacije...

Nije predlog već objava pa ko hoće dobrodoao je. Beer

www.mojbiljniakvarijum.org
zander
Odrediste ce najverovatnije biti Dunav kod Sangaja (pre ulaska u Novi Sad, pre Avia benzinske pumpe na semaforu se skrece levo, prolazi se pored rafinerije, tu nailazite na ovaj putokaz...

a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/63340_1467183953680_1055993434_31106124_1483562_n.jpg

...prodje se kroz Sangaj izadje se na nasip pored Dunava koji vodi prema Kovilju... Ispod ovih cevi morate proci, iza njih se nalazi nasip koji ide uz Dunav...
a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/63340_1467184033682_1055993434_31106126_72431_n.jpg

Detaljnije za one koji ce malo da okasne na okupljanje info ce dobiti preko telefona ili ako neko moze da okaci neki putokaz).

A za one koji su sa nama od ranog jutra, recimo u 9:00 - 9:15h cemo se naci negde u NS-u i odatle krenuti svi zajedno, da se ne bi pogubili...

Posto se uglavnom svi koji su se najavili vec dobro poznaju sa predhodnih druzenja i imate razmenjene brojeve telefona ne verujem da ce biti nekih problema.

photoivek
samo da ne dođe Dunav previe do subote....

zander
Ljudi se ne moraju dopisivati na spisak, dovoljno je poslati PP (Edisonu, Veriu, Zosu ili meni) ili nazvati na mob, cisto da znamo koliko ce odprilike ljudi doci.

Meso i hleb cemo mi uzeti, to ne treba da donosite, a bilo bi dobro da svako sebi ponese pice (pivo, vodu itd), a mi cemo obezbediti jednu vecu posudu za hladjenje... Posto cemo biti tamo ceo dan, ponesite sta sve mislite da je potrebno, neki ce tamo kako stvari stoje i prespavati pa da ne pisem sta onda sve treba da ponesu, pidzamu, cetkicu za zube Smile nesto protiv komaraca... A nemojte da se ustrucavate da ponesete od kuce i nesto da se zasladimo posle svega, neki domaci pekmez od sljiva ili strudlu sa makom npr Secret

Vidimo se Beer

photoivek
zander wrote:

a bilo bi dobro da svako sebi ponese pice (pivo, vodu itd), a mi cemo obezbediti jednu vecu posudu za hladjenje...

neko korito?!
da ponesem "sante" leda?!

Miti
Ivek , jel Beogradski mali pijac potopila Sava ? Da krecemo ili ne?Grin

ZoSo
Malo pre stigao kući sa jučeranjeg okupljanja.....
O utiscima detaljnije, kada se fotografije budu kačile Beer

Jeca
Fokusna tacka novosadskog druzenja. Nas drugar Veriu koji je ceo dan proveo pored rostilja ne bi li nas ugostio kao pravi domacin. Voda otvara apetit, a mi ionako jesni. Nije mu nimalo bilo lako, ali bio je i vise nego na visini zadatka. Krilca su bila posebno ukusna. Smile

Naravno, i ostatak novosadske ekipe se potrudio gostoprimstvom, da nam i ovo druzenje ostane u izuzetno lepom secanju. Hvala Vam na svemu. Thumb up

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/picture-047_.jpg
Jeca attached the following image:
picture-047_.jpg

ZliBrka
Delim Jecino misljenje o gostoprimstvu i srdacnosti NS-ekipe, ali i ostale MBA-ekipe i neakvarista!
Drago mi je da sam vas sve upoznao.
Hvala vam svima na ugodnom druzenju!

biobiofizicar
Bilo je super. Opusteno uz Dunav i labudove...
Hvala domacinima. Beer
Pozz i prijateljima iz Slovenije. Thumb up

Jeca
.
Jeca attached the following images:
picture-028_.jpg picture-026_.jpg picture-025_.jpg picture-021_.jpg picture-015_.jpg

Jeca
.
picture-042_.jpg picture-040_.jpg picture-033_.jpg picture-032_.jpg picture-031_.jpg

Jeca
.
picture-049_.jpg picture-048_.jpg picture-045_.jpg picture-044_.jpg picture-043_.jpg

Edited by Jeca on 02.09.2012 22:57

Jeca
.
picture-061_.jpg picture-054_.jpg picture-053_.jpg picture-052_.jpg picture-051_.jpg

daweed
Opaaa vidim bilo je ovde i razgaćivanja Smile Lepo bogme, lepo... Ja danas doao sa odmora, jbg nadam se da ću imati prilike i ja da se razgaćim uz hladno pivo..

http://daweedaqua.tk
zander
Gologuzan Grin
www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/picture-052_.jpg

YouTube Video

Mogu samo da kazem da je meni bilo super, zezanje i smejanje non-stop, mada je bilo i vrlo ozbiljnih tema Smile

uros_jst
Bilo je super. Pozdrav iz Slovenije NS-ekipi in ostali MBA ekipiThumb up

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,953 jedinstvenih poseta