Palo mi je na pamet da otvorim temu u kojoj cemo jedni druge upoznati sa lepotama Srbije! Evo ja prvi mogu da kazem da slabije poznajem Srbiju nego npr Grcku, sto mu dodje sramota
Mogli bismo ovde da kacimo slike, linkove, reportaze sa mesta na kojima smo bili, planiramo da idemo ili ih jednostavno vec smatramo lepima jer smo od nekog tako culi! Prestavite svoj ili neki drugi zavicaj!
Na kraju krajeva mozda bas iz ovakvih tema dobijemo ideju za mesto nekog od sledeceg okupljanja ili neko jednostavno nadje mesto gde ce provesti odmor, stimulisemo domaci turizam
i jako mi se dopalo Zaovinsko jezero, nisam bio, ali sigurno hocu u buducnosti, mozda cak i sa vama , ko ce ga znati
Ipak je logicno da se zbog hobija vezem za jezero, trebalo bi da je ovo jezero bogato i florom i faunom
Zaista tema za svaku pohvalu. Mislim da premalo znamo o Srbiji a ima tu dosta toga sta moze da se vidi.
Ipak, mene najvise privlace mesta koja nisu popularna i koja su teze dostupna.
Ranac pun vode, klope i neka zastita od kise pa u planine (na primer).
I ja bio. Prelepo je! Teca mi ima vikendicu na levoj obali na ovoj fotki. Vodene flore nema zbog ogromnih oscilacija nivoa vode, ali je prebogato faunom. Svojevremeno sam pri niskom vodostaju "brao" skobalje od po kilu dve kao krompire. Gurnes ruku u vodu, pomazis ga, on se ne pomera i onda izvadis 2 komada za veceru....Edited by biobiofizicar on 08.06.2011 18:33
http://www.skolaz...vreme.html
Hehe, svih pet prethodnih na listi Beograđani. Evo malo skinite ovaj PDF i upoznajte se i sa okolinom u kojoj ivite. Pozdrav
Edited by krcko on 08.06.2011 19:33
Super slike, Branimire, ovo je sjajno! Vlasinu sam video na slikama i cuo sam da je fascinantna, ali za ove ostale nisam ,nazalost, ni cuo!
Gosn Bio, znaci rucno pecanje dolazi u obzir Ja sam nekad i pecao (stapovima) ali sam ih pogubio i eto, ali imam dobre ruke...
Gosn Krcko, hvala Vam na linku i nama Beogradjanima puno znaci a jos vise ce znaciti ljudima iz drugih mesta koji su zainteresovani za nas grad!
Thalassoma sa tobom se slazem u potpunosti!
Ako jos neko ima neku zanimljivost, svoje slike, text ili sta god da podeli sa nama, to bi bilo odlicno, evo ja vec znam za tri nova mesta zahvaljujuci Branimiru!
Grza, moje uobičajeno mesto za duu pauzu, na putu za Knjaevac, preko Čestobrodice. Ako iskopam koju sliku ovog prevoja a i, Rtnja biće podeljene sa Vama. Pozdrav