14.06.2026 07:27
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
fish room theProstor
drlessa
Da Vam malo u nekoliko reci i par slika predstavim theProstor, nasih ruku delo i nase malo mesto gde se skupljamo, druzimo, pricamo i cirkamo Beer

Kako smo kompaktna druzina, ima nas bogami dosta i dosta cesto se vidjamo i druzimo, imali smo ideju i zelju da imamo jedno mesto gde bi smo se skupljali i druzili. Resenje je bilo ocito a to je da napravi jedan prostor u kom cemo se druziti i gde mozemo da se druzimo sa kolegama akvaristima, gostima iz drugih gradova, zemalja...

Iznajmili smo najpovoljniji a u isto vreme najbolji prostor koji smo mogli pronaci i krenuli smo sa pripremama istog. Pripreme su trajale i trajale...i dalje traju jer akvaristika je nesto poput "igranke bez prestanka"...uvek nesto novo, uvek nesto interesantno i pametnije moze da se uradi...

U theProstror-u imamo cirka 2800 litara vode, za sada imamo samo 4 biljna akvarijuma ali nameravmo da napravimo jos koji. Moramo da priznamo da nismo imali previse vremena da bi smo napravili bolje i vece akvarijume, ali polako...bice...

Sta je interesantno i drugacije i sta izdvaja theProstor od ostalih Fish Room-ova koji postoje u nasoj zemljič

theProstor je prvi Fish Room koji nije delo i vlasnistvo jednog coveka, vec jedne grupe akvarista i to moram priznati jako kvalitetne grupe ljudi, ne samo po aqua znanju vec i po ostalim osobinama koje cine jednog coveka onim sto jeste. Ima nas raznih profila, raznih znanja i delimo nesebicno razmenjujemo iskustva i delimo svoje steceno znanje, ne samo medju sobom vec i na ovom forumu i meni je licno cast sto sam deo te ekipe!

Podelili bi smo sa vama par fotki koje smo napravili dok smo pripremali nas Fish Room...

Uzivajte, mi smo uzivali...

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/DSCN1861.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/DSCN1862.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/DSCN1864.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0792.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0793.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0820.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0823.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0824.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo08251.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0826.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0834.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0840.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/prostor%20priprema/Photo0841.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/okupljanje%20090411/DSC_0647.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/okupljanje%20090411/DSC_0523.jpg

Nadamo se da se svima onima koji su videli nas Fish Room svidelo to sto su videli i da Vam se ideja dopada i da cemo se u njemu druziti i razmenjivati misljenja i iskustva a takodje se nadam da svi vi koji niste imali priliku da vidite nas Fish Room da cete nas posetiti i da cete se druziti sa nama...

Uvek cemo apdejtovati slike i informisati vas o novostima i desavanjima oko theProstor-a, bice slika, izvestaja, rasprave...ma svega...

Poziv i vrata theProstor-a su uvek otvorena za sve Vas!
Edited by drlessa on 11.04.2011 23:48

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
Ljichijana
Svaka čast, momci! Applause

biobiofizicar
Bravisimo za "The Prostor" Thumb up
Nadam se da ce se dobro zazeleniti...

drlessa
Cilj je druzenje i samo druzenje...ima tu tj bice tu ciklidasa, biljnih akvarista...nadamo se i morskih akvarista...jedno mesto za druzenje, nista manje i nista vise, sasvim dovoljno...

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
Arcus
Momci, svaka čast Applause
ao mi je to to nisam video u subotu ali sam siguran da ću vas posetitii kada sledeći puta budem u Novom Sadu. Thumb up
elim vam lepo druenje i ugodne trenutke u theProstor-u a lepi biljni i morski akvarijumi kao i lepi ciklidi će doći s vremenom Thumb up

godzzila
vaka cast za ideju !!! Čini mi se da ste uradili pravu stvar !!!! Nemate pojma koliko mi je ao to nisam mogao doći zbog zdravstvenih problema a toliko sam eleo da upoznam vas prijatelje ( nadam se da vas mogu smatrati prijateljima iako se ne znamo ) i da iskusim to druenje koje je i ovog puta vidim bilo izvrsno !!! Rado bih posetio theProstor kad budem dolazio u grad ako je to moguce i malo bolje upoznavao na hobi !!! Jo jednom svaka čast i trajali nam sto godina a posle ... a za to ćemo se dogovoriti !!!

Karlo
Svaka čast ekipa!

tma1717
drlessa je napisao:

theProstor je prvi Fish Room koji nije delo i vlasnistvo jednog coveka, vec jedne grupe akvarista i to moram priznati jako kvalitetne grupe ljudi, ne samo po aqua znanju vec i po ostalim osobinama koje cine jednog coveka onim sto jeste. Ima nas raznih profila, raznih znanja i delimo nesebicno razmenjujemo iskustva i delimo svoje steceno znanje, ne samo medju sobom vec i na ovom forumu i meni je licno cast sto sam deo te ekipe!

ApplauseApplauseApplause
BRAVO !!!

darko
Lepo! Svaka castThumb up

valisnerija
Bravo i od meneApplauseApplauseApplause
Nesto slicno pravim i ja (plant room),sa nekih 20 akvarijuma,u toku je sredjivanje prostorije,nadam se da cu vam je prikazati i zavrsiti do septembra,posto sam sve radim i finansiram!!!Wink
Isto ce sluziti za okupljanja i druzenja,ubacen je i friziderI sporet,za hladno pivceBeer i spremanje klope!!!!!Thumb up

panterone
Svaka cast momci, ovako nesto nam je i trebalo.
Gde se nalazi ova theProstor, kada moze da se poseti, kolika je cena ulaznice Grin

p.s. poklanjam vam 20 Kribensisa ako hocete!
Edited by panterone on 11.04.2011 15:39

smiley
Sjajno drugari, svaka cast!!!!

Jedva cekam da obidjem "Prostor"...

A tek sada mi je jasno Srafcigerovo "cudno" ponasanje i cutanje poslednjih nedelja Grin

Ako imete mesta u "Prostoru" moj 300l Aquilibrium je vas!!!

p.s. samo ako Srafciger dodje po njega GrinGrinGrinGrinGrin
smiley attached the following image:
aq_6.jpg

Edited by smiley on 11.04.2011 20:09

Srafciger
Priznajem, cudno sam se ponasao Smile Hteo sam da priredimo ljudima iznenadjenje, a i puno se radilo tamo (drugi vise nego ja).

Sta bi sa tvojim akvarijumomč Sto hoces da ga izbacis iz kuceč

Bas velikodusna ponuda!
Edited by Srafciger on 11.04.2011 20:13

www.MojBiljniAkvarijum.org
sake30
Odlicna ideja Thumb up.

Srky Boy
Svaka cast momcima koji su ovo odradili, i iskesirali se posteno. Ali mislim da ce se isplatiti i trud i novac. Pozdrav do novog vidjenja u ,,Prostoru".
Thumb up

cautnenad
Uz duzno postovanje i sve pohvale,imam jedan predlog.Za ukljucivanje u drustvo pokloniti nesto od potrebnog,bilo sta,ko sta ima.Evo ja nudim akvarijum,ako stima. Samo me kontaktirajte.Ovo je prava stvar.BRAVO

katjusa
Svaka cast, neka zivi i vas udruzuje Wink
katjusa attached the following image:
dsc_1014.jpg

Edited by katjusa on 11.04.2011 22:27

katjusa
.
dsc_1006.jpg

katjusa
.
dsc_1003.jpg

katjusa
.
dsc_1001.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,573 jedinstvenih poseta