14.06.2026 06:16
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Nano okupljanje - Novi Sad
zander
22. jula, tj u četvrtak formiramo jedno malo nano okupljanje Smile pa ko je zainteresovan da pomogne i da se drui neka svrati do NS Beer

Mesto okupljanja jo nije utvrđeno, trand, naka kafanica ili tako neto, dogovorićemo se već (zavisi koliko nas se skupi)...

Vidimo se u četvrtak! Beer
Edited by zander on 19.07.2010 09:39

Anboy
E a sta ce da se radiččč Ja mozda dodjem, sve zavisi od posla i vremena kad ce biti okupljanje.

isnogood
Beogradjanič

krcko
Za mene su radni dani uvek nepoznanica. Ne zna se koliko i gde ću da zaglavim na objektu a, ni koliko vremena, pogotovu ako sam u nekoj od Trafostanica ili Razvodnih postrojenja van Beograda. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
zander
Vreme okupljanja poslepodne (verovatno tu negde oko 4-5-6h kad ko zavri sa poslom) do kasno uveče...

Jedino to sigurno znam je da će okupljanje da bude u četvrtak Smile

katjusa
Vidimo se Beer

isnogood
Kojote, Biobio, Dex.... momci... devojkeč
Ljudi dolaze iz Slo... Red je, majku mu.

krcko
Bio reče da je u pripremama za Tasosč A mi se čujemo u četvrtak oko 15h, ako ne budem negde lansiran Thumb up. Pozdrav

Rasta
ja bih dosao ali radim uvece od 8 Through wall

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Nikola 1970
Iz Osjeka dolazim i ja usput ću nagovorit sejna . pa se vidimo.

biobiofizicar
kao sto Krcko rece nadam se da cu u Cetvrtak vec osoliti noge.
Ima dana za megdana - svakako se vidimo kada se vrnem....
Unapred pozdrav i lep provod....Beer

Rasta
bio nemoj da nam se preslanis tamo pa kad dodjes kuci zalutas u neke druge vode...Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Anboy
Zander, molim te obavesti nas blagovremeno o detaljima skupa. Ako bude negde na otvorenom da ponesemo autan Grin

zander
Sutra-prekosutra cemo da se vidimo mi Novosadjani, kako to obicno biva pre svakog okupljanja u NS, pa cemo da se dogovorimo gde bi bilo dobro da odemo u cetvrtak (a da nas ne pojedu komarci).

Ma i da se ne dogovorimo, okupljanje je već dogovoreno Smile Stara ekipa se dobro već poznaje a ako ima nekog od novijih članova rado ih primamo u drutvo samo neka se najave ovde u temi na vreme Thumb up

Evo prilike da uporedimo ko ima bolje pivo Grin Beer

P.S Nikola obavezno pokupi Sejna Wink

isnogood
Ja sam vec bio po "Tasosima" pa sam iscedio budjelar. Zato trazim sapatnika za podelu troskova za NS.

drlessa
Naravno da se vidimo...muka mi od posla i obaveza i nedostatka vremena za druenje...fali mi neko lepo druenje sa dobrim ljudima...i ostalim Cool Cool Cool Cool

Malo ale nije na odmet Thumb up

Ja sam se pre par dana ukočio kao neki idiot nisam mogao da se pomerim al sad sam ivahan kao devojčica od 18 godina, ivahan...ček,ček Shock Shock ... samo malo, hteo sam da kazem momak od 18 godina, momak ne devojčica... Through wall Through wall

(ovim putem se zahvaljuejm araf cigeru na pomoći pri lečenju moje malenkosti, hvala tigre Thumb up )

Z, predlog "trand" za okupljanje nije lo ali treba obratiti panju na vremenske prilike/prognozu, da li će nam vreme dozvoliti da se tamo "bakarimo".

Taj plan ima jednu "manu" a to je plaćanje ulaza, simboličnih 50tak dinara je ali verujem da to neće predstavlajti problem ljudima da plate.

Predlog:
da se za vreme okupljanja stavi 18h, to je sasvim prihvatljivo, verujem, i za Novonasađene i ostale draaage nam goste.

Predlog za mesto na trandu:
Kod pica, kraj mini golf terena, ima nekih klupica koje mogu da se lepo spoje i pivo im je...ukusnoGrin

Predlog za okupljanje a da nije trand.
Brod Skipper na ribarskom ostrvu, imaju lepu "batu na vodi" i kontam da se tamo moe čovek lepo opustiti i uivati, ba je na vodi i lepo je...pivo im je takođe ukusno

Evo ja sad oma idem da vidim skupper da li radi i da li je moguce da se tamo opsutemi kao amebe...ili ne.

Izvetaj piem za nekih..sat dva kad se vrnem u office...a posle podne moe nas par da ode da vidimo zajedno jel to to ili nije...
Edited by drlessa on 20.07.2010 10:24

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
krcko
Vidi, brate, ... novac nije problem, nema ga, pa neto to prihvatljivije bi najvie odgovaralo. Pozdrav

drlessa
Eve me...

Bio, video.
Skipper je ok, cak sta vise, ali nemaju apatinskog piva...samo Čelarevo...dakle ...bolje da ne idemo tamo kako drug ZoSo ne bi nas sve podavio u Dunavu, taman neće imati potrebe puno da se pati oko toga, jedan potez i odosmo svi... Grin

Pored njega se nalazi Ski Bar, lepo mesto, malo manje fensi u odnosu na Skipper al veoma lepo mesto. Ima Apatinsko... Thumb up

Par slika sledi dole...

Moram samo da znam koliko će nas biti i na osnovu te info rezerviem mesto u lokalu. Rezervacija je fraj, dakle ne plaća se ali moram da je izvrim minimum do 10h ujutru tog dana kad se skupljamo.

Imamo naravno jo opciju na trandu, dva lokala, beer bar ili na picu, kafe koji sam već ranije u postovima pomenuo.

Da li će nas biti 5 ili 15 sve je ok, koliko nas bude bude samo molim da date info ko sigurno dolazi.

Hvala unapred.

DrLessa
lično Thumb up
drlessa attached the following image:
image0046.jpg

Edited by drlessa on 20.07.2010 14:11

drlessa
jo jedna
image0047.jpg

drlessa
i jo jedna...

PS
molim upravu da namesti da se u jednom postu moze attachovati vise od jedne slike...4-5 bi bilo pozeljno..ovako je u najmanju ruku glupavo... Red card
image0049.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,399 jedinstvenih poseta